Sieltä se Xon Cup kausi sitten alkaa taas tulevana viikonloppuna perinteisesti Lahdesta.

Juuri katsoin niin 39 joukkuetta on alustavasti ilmoittautunut (viime vuonna 28) joten aikamoista.

Jos vielä aiot olla viivalla niin nyt nimeä listaan nopeasti. Koska järjestäjän on noudatettava radan maksimikapasiteettiä tullaan tarvittaessa paikanpäällä tekemään järjestelyjä asian suhteen.

Xon Cup 2024

Kilpailupäivän aikataulu on normaali säännöistä löytyvä ja vapaata ajojarjoittelua saa suorittaa klo 10 alkaen lauantaina.

Paikanpäällä täytetään myös ilmoittautumislomake jonka voi ladata tuolta alta ja täyttää etukäteen asioiden nopeuttamiseksi ja nyt myös mahdollista ilmoittautua jo perjantaina.

Ilmolomake

Perjantaina rata on auki kisapäivän aikataululla 10-20 joilloin on oletettavasti paljon joukkueita paikalla hiomassa caster-kulmat kohdilleen joten kannattaa olla paikalla ja jos tarvitsee neuvoja niin varmasti löytyy. Perjantaina myös tulee ponderit järjestäjältä kiinni autoihin.

Asioita mitä pitää muistaa:

  • Lisenssi
  • Liikennevakuutus
  • Sammutin (leimassa)
  • Varikkomatto

Jos olet(te) mukana ensimmäistä kertaa ikinä niin ohjaajakokouksessa käydään uusien tiimien kanssa läpi ajokäytännöt yms.

Muista myös lukea Facebook läpi viimeisistä infoista ja osallistua ratasveikkaukseen. Mikäli renkaille on tarvetta on niitä mahdollista saada radalle kunhan laittaa Jartsalle/Wee Pee tilauksen ajoissa.

Tervetuloa! Pidetään hyvät kisat.

Aikataulu