EMail Tulosta

Kilpailut

Event 

Title:
Season Finals VI
When:
08.09.2013 
Where:
Mika Salo Circuit - Härmä
Ryhmä:
Xon Cup 2013

Description

 

Season Finals VI

Aikuiskarting ja varsinkin Raket 120-harrastajien kausi huipentuu tänäkin vuonna Alahärmässä Mika Salo Circuitilla järjestettävään Season Finals VI -kilpailuun. Season Finals on täysin oma kilpailunsa eikä osa mitään sarjaa. Paremmuus ratkaistaan Suomen hienoimmalla karting-radalla.

Säännöt ja Aikataulu

Säännöt, aikataulu ja muutakin mukavaa löytyy virallisesta brosyyristä. Lataa se alla olevasta linkistä.

Season Finals VI brosari

Näillä tiedoin on harjoittelulle varattu aika radalta lauantaina 7.9 klo 17 - 21. Ratamaksu 10 euroa maksetaan Jartsalle/WP1 joukkueen kuljetusautolla oma-aloitteisesti ennen radalle menoa. 

HUOM: Vaikka brosarissa sitä ei ole mainittu niin myös raket 95 pakoputkella saa ajaa. Jos kuitenkin harjoituksissa huomataan että tästä saadaan kilpailuetua varaa järjestäjä oikeuden määrätä tasoituspainon Raket 95 putkella ajaville. Jos tarvetta ilmenee niin asiasta tiedotetaan kilpailupäivän aamun katsastuksessa.

Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittaudu Season Finals VI -tapahtumaan alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu Season Finals VI tapahtumaan

Edellisen vuoden voittajalla on oikeus halutessaan käyttää numeroa 1. Muuten numerot varataan ensin ehtinyt periaattella mutta järjestäjä varaa oikeuden muuttaa numeroa ilmoittautumisen jälkeen jos päällekkäisiä esiintyy.

Lista jo ilmoittautuneista löytyy täältä.

Maksut ja palkinnot

Kilpailumaksu on ensimmäisille 12 joukkueelle (jotka ilmoittautuvat 18.8 mennessä) 80 euroa sekä näiden joukkuiden kesken arvotaan kisapaikalla sarja Vega SL8 renkaita. Tämän jälkeen kilpailumaksu on 90 euroa.

Kilpailumaksu maksetaan etukäteen Xon SC:n tilille 1.9 mennessä ja kaikki siihen mennessä ilmoittautuneet ovat mukana lisäarvonnoissa jotka suoritetaan kisapaikalla. Arvottavien tuotteiden määrä ei ole vielä selvillä, mutta viimevuotta mukaillen ainakin muutama rengassarja, ketjuja, t-paitoja sekä muuta tavaraa.

  • R120-luokka 80,00e ensimmäiset 12, sen jälkeen 90,00 e
  • Tili numero  112430-212277
  • Maksun saaja: Xon SC
  • Viestikenttään: "MSC2013 [joukkueen nimi] [joukkueen numero]"
  • Eräpäivä: 1.9 [tämän jälkeen voi osallistua maksamalla kilpailumaksun paikanpäällä mutta paikkaa ei voida etukäteen taata)

Tänäkin vuonna maksimimäärä joukkueita / kuskeja jotka mahtuvat kisaan on 34 joten varaa paikkasi ajoissa!

Lisäksi, kaikkien eräpäivään mennessä ilmoittautuneiden ja kisamaksun maksaneiden kesken tullaan paikanpäällä arpomaan yllätyspalkintoja. Kannattaa siis jo tässä vaiheessa olla nopea.

Majoitus ja muuta ohjelmaa

Järjestäjä on varannut alueelta 1 Silverstone + 5 Tirol mökkiä kilpailijoiden kiintiöön. Varatessa tulee mainita osallistumisesta Xon Cup-kilpailuun. Mökit varautuvat yleiseen myyntiin 26.8.

Jos aikoo yöpyä bussissa varikolla tulee asiasta sopia paikallisen respan kanssa ja varautua jonkinlaiseen kustannukseen (30e?). Muuten varikolla ei ole mahdollista yöpyä vaan kaikki matkalluautot yms. tulee viedä normaalisti leirintäalueelle. Varikolla vain huolto-autot ja kuljetuskalusto. 

Huvipuisto auki lauantaina 7.9 klo 15 - 24 mutta ei enää sunnuntaina.

Kahvio auki kisapäivänä ja sieltä löytyy juotavaa ja syötävää. Alueella ravintolat yms. auki normaalisti vielä lauantaina mutta sunnuntaina enää kahvio kilpailijoita varten.

Koska on PowerParkin viimeinen aukiolo-viikonloppu on alueella muutenkin erityistä ohjelmaa ja tiedossa pitäisi olla edellisten vuosien tapaan myös kunnon ilotulitus. Näistä löytyy enemmän tietoa itse PowerParkin sivuilta.

 

Tervetuloa!

Venue

Mika Salo CircuitMap
Paikka:
Mika Salo Circuit   -   Website
Street:
Puistotie 3
ZIP:
62300
City:
Härmä
State:
Härmä
Country:
Country: fi

Description

Mika Salo Circuit

Kiistatta maailman hienoimpiin karting-ratoihin kuuluva Mika Salo Circuit on koettava, olitpa sitten aloittelija, harrastaja tai autourheilun ammattilainen. Mika Salo itse on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa rataa, jolla vierailleet kansainväliset tähdet rinnastavat sen puitteiltaan kuuluisiin Formula 1 -ratoihin. Katettujen katsomoiden 2000 istumapaikkaa luovat areenamaisen tunnelman. Yksikään radan tapahtuma ei jää yleisöltä näkemättä.

Kuka tahansa pääsee nauttimaan vauhdista Mika Salo Circuitilla. Henkilökunnan ammattimaisella opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla korkeatasoisilla vuokra-autoilla tai käyttää oma kalustoasi. Kierrosaikoja voi seurata F1-tyyliin reaaliajassa varikkopilttuun suojissa. Kaksipaikkaisilla autoilla perheen pienimmätkin pääsevät kokemaan kartingin hauskuuden.

Radalla on päivittäin paljon ajotapahtumia, joista osa on ennakkoon varattuja yksityistilaisuuksia. Jos olette tulossa ajamaan kartingia, kannattaa varautua siihen että odotusajat saattavat olla pitkiä. Suosittelemme tarkistamaan varaustilanteen etukäteen, jos tulette kauempaa. Pyrimme siihen että kaikki halukkaat pääsevät ajamaan lyhyellä odotusajalla, mutta ruuhkahuippujen aikaan se ei valitettavasti ole aina mahdollista. Ulkoradan pituus 1200 m.

Parhaat kierrosajat

VuosiAikaJoukkueProfiili
2008     Lyhyt
2009     Lyhyt
2010     Lyhyt
2011     Lyhyt
2012     Lyhyt
2013     Pitkä
2014 52.365 Vauhti-Ässät Pitkä
2017 51.941 NKR/Niko Korsumäki Pitkä, uusi pinnoite