EMail Tulosta

xonsport.fi

Event 

XON cup V
Title:
XON cup V
When:
11.09.2010 09.00 h
Where:
Hyvinkään karting-rata - Hyvinkää
Ryhmä:
XON cup 2010

Description

Ennakko

Noniin se kesä menee ja yllättäen on kauden viimeinen XON cup kisa sitten edessä ja näyttämönä jo hyvinkin perinteisesti Hyvinkään karting-rata. Sarjatilanteen osalta asetelmat viimeiseen kisaan ovat vähintäänkin mielenkiintoiset, joten odotettavissa on että periksi ei taaskaan anneta, mutta siististi mennään...

Aikataulu

Aikataulussa mennään hiukan poikkeavalla kaavalla radalla olleesta tupla-bookkauksesta johtuen. Lisäksi, eriä on taas yritetty saada mukaan tarpeeksi, ja aamulla ajaminen aloitellaankin melkein heti kun vaan radalle päästään eli 10.30.

Rata-alue aukeaa jo aamulla kello 8.00 ja samalla aukeaa myös kahvio mistä löytyy aamukahvit, purtavaa pitkin päivää sekä lämmin ruokakin.

Huomioitavaa

Myös Hyvinkäällä pitää autojen alla käyttää suojamattoa. Tästä on vakavasti muitutettu jälleen kerran rataa ylläpitävän seuran puolesta, joten jokainen joukkue katsoo nyt että se suojamatto on siellä kartin alla.

Varikkoalueella pitää jättää kahviosta katsoen vasemmanpuoleinen ja rataa lähinnä oleva alue vapaaksi, koska Haaparannan vuokra-autot tarvitsevat tuon alueen. Paikanpäällä voi vielä tarkistaa että ei pysäköi varatulle alueelle ennenkuin purkaa sen koko telttalinnan paikoilleen.

Tutustumislisenssejä ei ole tilattu koska kukaan ei ole sallaisia pyytänyt. Jos on tarvetta niin paniikissa sitten yhteyttä Jartsaan...

 

Tervetuloa Hyvinkäälle XON cup:iin!

Venue

Hyvinkään karting-rataMap
Paikka:
Hyvinkään karting-rata   -   Website
Street:
Hikiäntie 1508
ZIP:
05820
City:
Hyvinkää
State:
Hyvinkää
Country:
Country: fi

Description

Rata

Hyvinkään rata.

Ajo-ohje

VT 130 -> Hyvinkää P / Sahanmäki-liittymästä (tie 1430) 5km -> käänny vasempaaan Hausjärvelle päin, Hikiäntie (MT 290) aja n. 200m, rata sijaitsee vasemmalla puolella.