EMail Tulosta

xonsport.fi

Event 

Title:
XON cup 2011/VI
When:
28.08.2011 08.00 h
Where:
Mika Salo Circuit - Härmä
Ryhmä:
Xon cup 2011

Description

Raket 120 harrastajien kauden kohokohta eli Season Finals on täällä taas - nyt siis jo neljännen kerran. Elokuun 28. päivä Alahärmässä pärähtävät raketit käyntiin ja ratkaistaan se tämänkin kauden todella nopein joukkue.  R120 luokan erien tauoilla pääsevät cadetit ajamaan radalle sekä kaksi harjoituslähtöä jo sisäänajettuun XON cadet tapaan.

XON cup työryhmä on myös päättänyt että tänä vuonna ei sada MSC:llä sada joten R120 kuskien ei kannata ottaa mukaan kuin Vega SL8 renkaita. Sadekelin rengas ei ole käytössä ja erät pyritään ajamaan slickseillä. Tällä päätöksellä pyritään helpottamaan muista sarjoista tulevien osallistumista kilpailuun ilman turhia rengas/vanne -kustannuksia yhtä kilpailua varten. Cadeteilla saderenkaat suositeltavat mutta Kokemäen tapaan harjoituslähtöjen ollessa kyseessä merkki/malli vapaa.

Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittaudu Season Finals IV -tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Sama lomake toimii sekä R120:lle että cadeteille.

Ilmoittaudu Season Finals IV tapahtumaan

Lista jo ilmoittautuneista löytyy täältä. Listaan on lisätty automaattisesti kaikki XON cup-sarjan kokonaan maksaneet. Kaikki yksittäisiä kilpailuja ajavat XON cup joukkueet pyydetään täyttämään myös Season Finals ilmoittautuminen jotta saamme varmistuksen osallistumisesta.

Kilpailumaksu muilta kuin XON cup:n kokonaan ajavilta on R120 luokkassa 90 euroa ja maksetaan etukäteen XonSC:n tilille. 

  • R120-luokka 90,00 e
  • Tili numero  112430-212277
  • Maksun saaja: Xon SC
  • Viestikenttään: "MSC2011 [joukkueen nimi] [joukkueen numero]"
  • Eräpäivä: 21.8 [tämän jälkeen voi osallistua maksamalla kilpailumaksun paikanpäällä mutta paikkaa ei voida etukäteen taata)

XON cadet luokassa kilpailumaksu on 30 e tai ilmainen jos isä, äiti, mummo jne. ajaa R120 luokassa. Cadeteilla maksu paikanpäällä.

Mahdollista on myös R120 luokassa osallistua kertalisenssillä kunhan ilmoittaa tarpeestaan heti Jartsalla jartsa jeredes.fi.

Tänäkin vuonna maksimimäärä R120 joukkueita jotka mahtuvat kisaan on 34 joten varaa paikkasi ajoissa!

Aikataulu

Kilpailupäivän ohjeellinen aikatauulu ladattavissa alla olevasta linkistä:

Lataa MSC 28.8.2011 aikataulu

Rata on myös varattuna edellisenä päivänä 27.8 klo 17.00 alkaen kilpailuun harjoittelulle (ratamaksu 10e / auto paikalliselle ratayhtiölle). Näillä tiedoin rata pitäisi olla käytössä sulkemisaikaan eli 20.00 asti.

Säännöt

Koska kilpailu on myös ihan virallisesti XON cup:n osakilpailu niin noudatetaan XON cup:n niin kilpailu kuin myös teknisiä sääntöjä. Tästä poikkeuksena ainoastaan saderenkaat, tai niiden käyttämättömyys kuten jo aikaisemmin mainittu.

Siis, jos ajamassasi sarjassa on esim. sytytyksen (lue kiila) osalta ollut vapaampia käytäntöjä suosittelemme tarkistamaan tekniikan vastaamaan kilpailun teknisiä sääntöjä jotta ei päivän päätteeksi tule ikäviä yllätyksiä.

Majoitus

Powerparkista on myös varattu majoituskiintiö (8 kpl mökkejä) kilpailuun osallistuville. Kiintiö on varattuna 15.8 asti tai kunnes täyttyy ja varattavissa vaikka heti salasanalla 'XON' varauksen yhteydessä.

 

Tervetuloa!

Venue

Mika Salo CircuitMap
Paikka:
Mika Salo Circuit   -   Website
Street:
Puistotie 3
ZIP:
62300
City:
Härmä
State:
Härmä
Country:
Country: fi

Description

Mika Salo Circuit

Kiistatta maailman hienoimpiin karting-ratoihin kuuluva Mika Salo Circuit on koettava, olitpa sitten aloittelija, harrastaja tai autourheilun ammattilainen. Mika Salo itse on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa rataa, jolla vierailleet kansainväliset tähdet rinnastavat sen puitteiltaan kuuluisiin Formula 1 -ratoihin. Katettujen katsomoiden 2000 istumapaikkaa luovat areenamaisen tunnelman. Yksikään radan tapahtuma ei jää yleisöltä näkemättä.

Kuka tahansa pääsee nauttimaan vauhdista Mika Salo Circuitilla. Henkilökunnan ammattimaisella opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla korkeatasoisilla vuokra-autoilla tai käyttää oma kalustoasi. Kierrosaikoja voi seurata F1-tyyliin reaaliajassa varikkopilttuun suojissa. Kaksipaikkaisilla autoilla perheen pienimmätkin pääsevät kokemaan kartingin hauskuuden.

Radalla on päivittäin paljon ajotapahtumia, joista osa on ennakkoon varattuja yksityistilaisuuksia. Jos olette tulossa ajamaan kartingia, kannattaa varautua siihen että odotusajat saattavat olla pitkiä. Suosittelemme tarkistamaan varaustilanteen etukäteen, jos tulette kauempaa. Pyrimme siihen että kaikki halukkaat pääsevät ajamaan lyhyellä odotusajalla, mutta ruuhkahuippujen aikaan se ei valitettavasti ole aina mahdollista. Ulkoradan pituus 1200 m.

Parhaat kierrosajat

VuosiAikaJoukkueProfiili
2008     Lyhyt
2009     Lyhyt
2010     Lyhyt
2011     Lyhyt
2012     Lyhyt
2013     Pitkä
2014 52.365 Vauhti-Ässät Pitkä
2017 51.941 NKR/Niko Korsumäki Pitkä, uusi pinnoite

Mikä Xon Cup?