EMail Tulosta

xonsport.fi

Event 

Title:
XON cup 2011/IV
When:
31.07.2011 08.00 h
Where:
Lentolan Karting-rata - Kangasala
Ryhmä:
Xon cup 2011

Description

Ennakko

Noniin, on sitten se aika kaudesta kun pitää kiilottaa kypärät, puunata kartit, laittaa se Mychron suoraan ja pistää parasta ajoasua ylle, sillä XON cup:n 4. osakilpailu ajetaan Kangasalla CUP-kilpailun lisäluokkana 31.7.2011. Paikalla siis Yamaha CUP, Raket Karnivaali ja hillittömästi kuskeja joten vipinää radalla ja varikolla varmasti riittää.

Jotta homma sujuisi hyvin ja kaikki nauttisivat kisa-päivästä kannattaa lukea alla olevat ohjeet tarkasti. Lisäksi kannttaa tarkistaa alkuperäinen kilpailukutsu. Osa kilpailukutsun ohjeistuksesta koskee vain CUP luokkia, mutta jos ei tällä sivulla toisin neuvota niin koskaa myös XON cup:laisia.

Ja, vaikkakin ollaan mukana isommassa kilpailussa noin aikataulullisesti niin ilmoittautumiset, ohjaajakokoukset, ajanotot jne hoidetaan kuten tähän astikin. Hyvinä puolina tästä järjestelystä mainittakoon kuitenkin vielä esim. varaosakauppiaiden paikallaolo sekä radalla oleva ambulanssi.

Aikataulu

Jotta kaikki päivän lähdöt saadaan ajoissa ajettua alkaa päiväkin aikaisin. Luvassa kuitenkin normaalit harjoitukset, aika-ajo ja kuusi erää.

Lataa Kangasalan 31.7.2011 XON cup aikataulu

Aikataulu on ohjeellinen.

XON cup:laisten ohjaajakokous on vasta sunnuntai-aamuna eikä perjantaina kuten alkuperäisessä kilpailukutsussa mainitaan. Ilmoittautuminen ja katsastus myös normaalisti sunnuntai-aamuna paikanpäällä.

Varikkomääräykset

Varikkopaikat osoitetaan järjestäjän toimesta. Älkää ajako varikolle ennen kuin olette keskustelleet varikkohenkilökunnan kanssa. Varikkopaikan koko on 4x6m. Varikolle saa tuoda vain kilpailu- ja huoltokalustoa, muulle kalustolle on alueella erikseen osoitetut paikat. Kilpailijoilla tulee olla varikkopaikkansa pohjana poltto- ja voiteluaineita läpäisemätön peite (ympäristöluvan vaatimus). Varikolle ei saa tuoda nestekaasulaitteita eikä siellä saa käsitellä avotulta. Varikolla on noudatettava yleistä siisteyttä.

HUOM: Työn alla on saada varattua XON cup:laisille oma alue varikolta mutta tämä ei ole vielä vahvitettu.

Muuta tietoa

Kangasalan radalla sijaitsevassa kahviossa on myynnissä kahvia, juomia sekä suolaista & makeaa syötävää. Lisäksi perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina tarjolla on hyvää ja reilua kotiruokaa.

 

Tervetuloa Kangasalle!

Venue

Lentolan Karting-rataMap
Paikka:
Lentolan Karting-rata   -   Website
Street:
Harrastajantie 70 36220
ZIP:
36220
City:
Kangasala
State:
Kangasala
Country:
Country: fi

Description

Radan tiedot

  • Pituus: 1091 m
  • Leveys: 8 - 10 m
  • Kapasiteetti 34 autoa

Ajo-ohjeet

Lentolan harrastuskeskus
Harrastajantie 70
36220 Kangasala

Radan  koordinaatit: x = 6820240 ja y = 2499115

Rata sijaitsee Kangasalan Lentolassa Harrastajantien varrella. Tieltä numero 12 (Tampereelta 11 km tai Kangasalta 4,7 km)  käännytään viitan Kangasala as. mukaan Vatialantielle. Vatialantietä jatketaan kohti Kangasalan asemaa n. 400 m ja käännytään vasemmalle Harrastajantielle (voimalinjojen alle ylös mäkeen...) ajetaan n. 700  m ja olet rata-alueella.

Kierrosennätykset

Vuosi Tiimi Aika
2012 WPOne 58.225
2011 Wauhtipois 1 58.544

Mikä Xon Cup?