Paimio Ilmottautuminen ja sekalaista tietoa

xc17 6

Paimio ilmoittautuminen

Xon Cup 2017 kääräistään sitten pakettiin lauantaina 19.8 kuudennen osakilpailun merkeissä. Nythän on niin että ruudukot ovat olleet tälle vuodelle ennätystäynnä, ja johtuen huhuista että joukkuita olisi tulossa Paimioon oikein ruuhkaksi asti, on ilmoittautuminen laitettu KiTi:iin.

  • Vain 34 joukkuetta pystyy ajamaan kerralla radalla. Ensin ilmoittautuneet pääsevät mukaan, joten tämän jälkeen varapaikoille. Koko sarjan maksaneet tietysti myös mukaan, mutta ilmoittautukaa nyt ajoissa niin vältytään sotkulta.
  • Aina pari jää tulematta tai keskeyttää joten kannattaa ilmoittautuma vaikka määrä menisikin täyteen
  • Ilmoittautuminen aukeaa 11.8! Jos ruudut ei mene täyteen pääse mukaan tietysti paikanpäällä normaalisti.
  • Nyt kannattaa ilmoittautua siis ajoissa!

KiTi:iin pitää kirjoitua jotta kilpailuun voi ilmoittautua. Alla kuitenkin linkki KiTi:n julkiselle puolelle mistä löytyy sitten myös päivän aikataulu yms.

Xon Cup Paimio KiTi:ssä (julkinen)

Tässä vaiheessa muuten jo iso kiitos kaikille kilpailijoille että teitä on ollut näin paljon mukana. Säällehän ei aina voi mitään, mutta toivottavasti kaikki ovat viihtyneet!

Livetiming

Tälle kaudelle live ajanotto siirrettiin SpeedHive palveluun käytännön syistä. Nyt on kuitenkin niin että kukaan ei tainnut olla siihen kauheen tyytyväisiä, mukaanlukien järjestäjät, joten Paimiosta alkaen on Race;onitor saatu taas käyttöön. 

Masters ikäraja

Aika paljon on tullut palautetta master-luokasta ja ikärajasta. Alunperinhän tarkoitus oli nimenomaan mahdollistaa mielekäs kilpailu myös hieman varttuneimmille kuskeille jotka eivät ehkä ihan nuorempien vauhdissa pysy. Kuitenkin, kun nyt katselee tämän vuoden viimeisten kisojen podiumeja ei oikein näytä että tavoite on täyttynyt. Tällä hetkellä on jo alustava päätös työryhmässä että kaikkien masters-sarjan kuskien on oltava vähintään se 32 vuotta. Kesken kauden ei mitään muutoksia tehdä, ja parempiakin ehdotuksia toki otetaan vastaan talven aikana.

Season Finals X

Kymmenes kerta, todellakin jo! Ilmoittatuminen pyritään avaamaan pian ja se tuttu laskuri ilmestynee sivuille näillä näppäimillä. Mitään hirveitä muutoksia ei ole tulossa formaattiin tai sääntöihin, mutta kymmes kerta varmasti muistetaan palkintojenjaossa.

Mikä Xon Cup?

Tulossa

Joukkueita

Käyttäjiä paikalla

Sivustolla on 23 vierasta 
Facebook Image