Xon Cup 2015

Xon Cup

Xon Cup on suomen kovatasoisin mutta mukavin aikuisharrastajien karting-kilpasarja. Xon Cup:ssa ajetaan Raket 120 moottorisilla karteilla ja 1-3 hengen joukkueilla etelä-Suomen radoilla.

Tuloksia, kuvia ja fiiliksiä edellisen yli kymmenen vuoden varrelta löytyy Arkistosta.

Kausi 2015

Kaudella 2015 Xon Cup:ssa ajetaan viitenä viikonloppuna kuuden osakilpailun sarja ja tavoitteena on tietysti että on hauskempaa ja kovempia kisoja kuin koskaan aikaisemmin. Mukana sitten osallistujien toivomuksesta spesiaalina kaksipäiväinen Kokemäen tuplakisa jollon ainakin luulisi että ajettavaa.

Osakilpailu Päivämäärä Muuta   
Lahti 16.5 6 lähtöä  
Kokemäki 4.7 8 lähtöä  
Kokemäki 5.7 8 lähtöä  
Paimio 18.7 8 lähtöä  
Hyvinkää 15.8 6 lähtöä   
Joker 29.8 6-8 lähtöä  

Säännöt ja virallinen kisakalenteri löytyvät nyt sivuilta säännöt osiosta. Pääperiaatteein mennään kuten edellisinä vuosina mutta pieniä tarkennuksia on tullut ja ne on merkitty punaisella värillä sääntöihin.

Kuinka mukaan?

Eipä muuta kuin sääntöjen mukaista kalustoa kasaan ja nimiä ilmoittautuneiden listaan. Jos kalustosi on jonkun muun Raket 120 sarjan mukainen (esim. Helsingin Fossiilisarja, Pirkanmaan Fossiili, Oldboys) 99.9% se on valmis viivalle suoraan myös XON cup:ssa. Näinä päivinä tekniset määräykset ovat hyvin lähellä toisiaan eri sarjoissa.

Ilmoittaudu NYT mukaan : Xon Cup 2015

Mukaan voi tietysti tulla myös kilpailukohtaisesti - mutta tässäkin tapauksessa kannattaa ilmoittautua mukaan jotta numero tulee varatuksi.

Keitä siellä sitten ajaa?

Jo mukaan ilmoittautuneet ja varatut numerot löytyvät ilmoittautuneiden listalta.

... Mutta mites se MSC-kisa?

Siitä sitten lisää tietoa myöhemmin.