Xon Cup 2014

XON cup

XON cup on suomen kovatasoisin mutta mukavin aikuisharrastajien karting-kilpasarja. XON cup:ssa ajetaan Raket 120 moottorisilla karteilla ja 1-3 hengen joukkueilla etelä-Suomen radoilla.

Tuloksia, kuvia ja fiiliksiä edellisen yli kymmenen vuoden varrelta löytyy Arkistosta.

Kausi 2014

Kaudella 2014 Xon cup:ssa ajetaan kuuden osakilpailun sarja ja tavoitteena on tietysti että on hauskempaa ja kovempia kisoja kuin koskaan aikaisemmin.

Osakilpailu Päivämäärä Muuta   
Vihti 24.5 6 lähtöä  
Paimio 7.6 8 lähtöä  
Kokemäki  28.6 8 lähtöä  
Lahti  19.7 6 lähtöä  
Lentola  9.8 6 lähtöä   
Hyvinkää  16.8 6 lähtöä  

Säännöt ja virallinen kisakalenteri löytyvät nyt sivuilta säännöt osiosta. Pääperiaatteein mennään kuten edellisinä vuosina mutta pieniä tarkennuksia on tullut ja ne on merkitty punaisella värillä sääntöihin.

Muutokset pähkinänkuoressa:

  • Vega SL8 ajetaan kelillä kun kelillä
  • Palataan takaisin yksi osakilpailu per päivä järjestelmään
  • Raket 95 putki sallittu

Kuinka mukaan?

Eipä muuta kuin sääntöjen mukaista kalustoa kasaan ja nimiä ilmoittautuneiden listaan. Jos kalustosi on jonkun muun Raket 120 sarjan mukainen (esim. Helsingin Fossiilisarja, Pirkanmaan Fossiili, Oldboys) 99.9% se on valmis viivalle suoraan myös XON cup:ssa. Näinä päivinä tekniset määräykset ovat hyvin lähellä toisiaan eri sarjoissa.

Ilmoittaudu Mukaan : Xon Cup 2014

Mukaan voi tietysti tulla myös kilpailukohtaisesti - mutta tässäkin tapauksessa kannattaa ilmoittautua mukaan jotta numero tulee varatuksi.

Keitä siellä sitten ajaa?

Jo mukaan ilmoittautuneet ja varatut numerot löytyvät ilmoittutuneiden listalta.