Xon Cup 2013

Xon Cup Raket 120 -kilpasarja

Xon Cup on karting-harrastajille tarkoitettu kilpasarja. Xon Cup:ssa kilpaillaan ruotsalaisen Radnen valmistamilla Raket 120 moottorilla varustetuilla karting-autoilla. Sarjassa voi ajaa joko joukkueena tai kaikki lähdöt yksinään - mutta varmaa on että samantasoista kilpaseuraa löytyy.

Sarjan osakilpailut on ajettu perinteisesti keskittyen eteläisemmän Suomen alueelle ja tänä vuonna kalenterista löytyy 6 kilpailupäivää. 

Xon Cup starttaa tänä vuonna kymmenenteen kauteensa ja sitähän juhlitaan sitten kaikissa mahdollisissa paikoissa.

Xon Cadet?

Parina edellisenä vuonna on Xon Cup-kiertueella nähty myös juniori-harratajia radalla eri luokissa. Tänä vuonna kiinnostusta lähtöharjoitusten vetämiseen tälle porukalle ei löytynyt - johtuen pitkälti paljon päällekäisistä kisoista sekä junnukisojen kasvaneesta määrästä.

Tarkoitus kuitenkin olisi että Xon Cup erien välissä pääsee ajamaan puffo, cadet, mini/micro autoilla ja kokeilemaan ratoja ilman mitään ratamaksua kunhan on esim. mekaanikko muuten tekemisissä Xon Cup:n mukana esim. järjestelyissä tai vaikka itse ajamassa.

Miten mukaan

Klikkaa alla olevaa linkkiä, täytä lomake ja ilmesty kisapäivänä paikalle. Lue lisäksi säännöt että tiedät mitä päivän aikana tapahtuu ja millaisella pelillä saa ajaa.

Ilmoittaudu Xon Cup 2013

Paikanpäällä pitää kaikilla kilpailijoilla olla voimassa oleva lisenssi. Mikäli tarvitaan kokeilulisenssejä pitää järjestäjään ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kisaa.

Varatut Numerot 2013

Seuraavat numerot ovat varattuja Xon Cup sarjassa perustuen edellisen vuoden sijoitukseen:

Nro Omistaja
1 XF-Team
2 JMR SuperSport ltd.
3 WauhtiPois 1
4 JiiWee
5 JWT-Racing
6 WP3
7 VK-Motors Racing
8 Tosi Töhöt
9 Vesa Heiska / Frozen 9
10 Peetu

Mikäli varauksia samalle numerolle tulee varaa järjestäjä oikeuden määrittää uusi kilpailunumero myöhemmin ilmoittatuneetlle tai jos numero oli jo varattu muuten.