XON cup 2011

XON cup kilpasarja

XON cup on jo yhdeksänteen kauteensa starttaava kartingin aikuisharrastajille tarkoitettu kilpasarja. XON cup:ssa kilpaillaan Radnen valmistamilla Raket 120 moottorilla varustetuilla karting-autoilla. Sarjassa voi ajaa joko joukkueena tai kaikki lähdöt yksinään - mutta varmaa on että samantasoista kilpaseuraa löytyy.

Sarjan osakilpailut on ajettu perinteisesti keskittyen eteläisemmän Suomen alueelle.

XON cup 2011

XON cup 2011 on kuusi kilpailua kovaa vääntöä ja hauskanpitoa aikuiseen makuun. Sarja kannattaa toki ajaa kokonaan, mutta voi myös osallistua yksittäisiiTutustu alta löytyvään brosyyriin josta löytyy pähkinänkuoressa kilpailupaikat, ajat ja erien määrät.

Lataa XON cup 2011 brosari 

Säännöt, mistä lisätietoa?

Säännöt, lomakkeet, tulokset jne. löytyvät omilta sivuiltaan.

Sarjasäännöt ja luokitustodistukset

Lomakkeet

Xon cup 2011 maksut

Tulokset

Kannattaa lukea säännöt ja oppaat sekä täyttää tarvittavat lomakkeet jo hyvissäajoin ennen kilpailupaikalle lähtöä. Lisäksi kannattaa tarkistaa että lisenssi tuli uusittua myös tälle vuodelle sekä että se palosammutin on joukkueella käytössä ja leimassa.

Kilpailuiden päiväaikataulut tullaan julkaisemaan noin viikkoa ennen kyseistä kilpailua näillä sivuilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu XON cup 2011 sarjaan

Ilmoittaudu tästä myös vaikka et ajaisi koko sarjaa. Näin varaat kilpailunumerosi ja tiedotat järjestäjille osallistujamääristä. Ilmoittatumisen "Muuta" kenttään voi täyttää tiedon mihin kilpailuihin on osallistumassa.

XON cadet

XON cadet on XON cup:n lähtöjen välissä järjestettävää ajoa cadet-luokan kuskeille. Lisätietoja:

XON cadet

 

Tervetuloa osallistumaan XON cup 2011 kilpasarjaan!