XON cup 2010

Yleistä

XON Sport Club ry kutsuu kaikki kartingharrastajat ajamaan XON cup:ia. XON cup on Raket 120 moottorilla varustetuille karteille tarkoitettu kilpasarja kaikentasoisille ajajille. XON cup:ia on järjestetty jo vuodesta 2003 alkaen ja mukana on ollut kaikentasoisia, kokoisia ja näköisiä kuskeja joten jokainen varmasti mahtuu mukaan ja löytää sopivaa haastetta.

Tarkemmat säännöt ja tekniset määräykset löytyvät säännöt osiosta.

Kilpailut ja Kalenteri

Kaudella 2010 sarjassa ajetaan viisi osakilpailua joiden kaikkien pisteet lasketaan sarjapisteisiin Tämän lisäksi järjestetään yksi sarjan ulkopuolinen kilpailu sekä muuta oheistoimintaa. 

Kilpailupäivien aikataulut pyritään julkaisemaan aina viikkoa ennen kilpailua näillä sivuilla.

Sarjamaksut ja lippumiehet

XON cuppia voi ajaa joko sarjana tai yksittäisinä kilpailuina. Tänä vuonna annetaan myös mahdollisuus viidelle ensimmäiselle halukkaalle joukkueelle säästää sarjamaksuissa jos sitoutuvat toimittamaan lippumiehen koko sarjaan.

Tarkemmat tiedot sarjamaksuista ja lippumies mahdollisuudesta löytyvät maksut osiosta.

Ilmoittautuminen

Ja tähänhän on pakko päästä mukaan! Ilmoittautuminen sarjaan on auki heti. Vaikka et aikoisikaan osallistua kaikkiin kilpailuihin niin kannattaa ilmoittautua sarjaan ja varata oma numero. Ilmoittautumisen yhteydessä voi mainita jos ei aio ajaa koko sarjaa.

Sarjaan jo ilmoittautuneet joukkueet löytyvät täältä.