Tervetuloa XON sport club ry:n sivuille.

44977587 10156673840457768 6596683760765239296 n

 

Xon Sport Club ry on vuonna 2003 perustettu, erityisesti karting-harrastajien asialla oleva kerho.

Alunperin Helsingissä perustettuun kerhoon liittyi jo ensimmäisen toimintavuotensa aikana jäseniä myös Tampereen, Turun ja Pohjanmaan seuduilta. Jäseniä kerhossa on n. 50.

Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut menestyä kilpailuissa rehdillä pelillä ja olla ottamatta harrastusta liian vakavasti. Mielestämme harrastamisen pitää olla kaikille hauskaa, myös omalle perheelle ja lähipiirille.

Vaikka XON Sport Clubin pääasiallinen toiminta on kartingin parissa, löytyy jäsenistä harrastajia myös muista moottoriurheilun lajeista. XON SC:n lisenssillä on kilpailtu tai oltu mukana toimitsijana menestyksekkäästi kartingin lisäksi mm.seuraavissa luokissa/lajeissa : Formula Ford, Legends, Formula Renault, MiniTonni, ralli, endurance jne...Suomessa, Englannissa, Italiassa jne...

 

Xon Spirit

XON spirit on muiden kanssakilpailijoiden kunnioittamista niin radalla kuin varikoillakin, reilua kilvanajoa kilpailuissa ja aitoa hauskanpitoa kaikissa tilanteissa.

Aikuisharrastamiseen haluamme tuoda iloisen pilkkeen silmäkulmaan, mutta samalla myös neuvomme parhaamme mukaan reiluun urheilulliseen kilvanajamiseen hauskan ja wauhdikkaan harrastuksen merkeissä.

Yksi tavoitteistamme on että uudet lajin pariin tulevat harrastajat tuntevat olonsa tervetulleeksi iästä, lähtökohdista tai muusta asemastaan riippumatta.

Nuorisojäsenille tarjoamme apua, neuvoja, koulutusta ja teknistä opastusta.

Mottona: radalla lujaa, varikolla hauskaa ja liikenteessä turvallisesti.

XON sport club ry toivottaa jäsenyydestä kiinnostuneet tervetulleeksi juttusille.


Ladies and Gentlemen, start your engines and play fair ! 

 

Mikä Xon Cup?

Tulossa

No current events.